Relacions externes

Tradicionalment el CODE ha mantingut des de la seva creació contactes periòdics amb els diferents serveis de control de mosquits del nostre país i d'Europa.

A Catalunya existeixen dos altres serveis públics de control de mosquits que per ordre de creació són: Servei de Control de Mosquits de la Badia de Roses i el Baix Ter i el Servei de Control de Mosquits del Delta del Llobregat, amb ells hem constituït la Agrupació de Control Vectorial (ACV), agrupació en la que també es troben els altres dos serveis públics de control de mosquits espanyols, com són el Servicio de Control de Mosquitos de la Diputación de Huelva i Monegros Servicios Medioambientales. Aquesta agrupació va ser creada amb la finalitat de compartir informació i mitjans tècnics i logístics, que en definitiva ens permeten contrastar opinions i aplicar noves tecnologies.

Amb tots ells formem part de fòrums de treball temàtics i s'assisteix a congresos internacionals sobre el tema, organitzat pel SOVE (Society for Vector Ecology), AMCA (American Mosquito Control Association) i EMCA (European mosquito Control Association). Tots aquests organismes publiquen revistes científiques i tècniques de gran utilitat per a estar al dia.

Organismes