Anuncis oficials

Accés al tauler d'anuncis de la seu electrònica

 

ANUNCI d'unes bases reguladores per a la formació d'una borsa de treball d'operari de salubritat

La Junta General del COPATE, en la sessió de data 28 de juliol de 2021, ha acordat aprovar inicialment les bases de la selecció de personal per integrar-se a la borsa de treball d'operari de l’àrea de salubritat del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre. S’han publicat al BOPT en data 11 d’agost de 2021.

Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud per fer les proves, a la seu electrònica amb una instància genèrica adjuntant el currículum, fins al dia 3 de setembre de 2021.

Llistat provisional d'admesos

 

 

Llistat definitiu d'exclosos i admesos

 

 

Resultat proves borsa

 

 

ANUNCI d'unes bases reguladores per a la formació d'una borsa de treball d'operari de residus

La Junta General del COPATE, en la sessió de data 28 de juliol de 2021, ha acordat aprovar inicialment les bases de la selecció de personal per integrar-se a la borsa de treball d'operari de l’àrea de tractament de residus del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre. S’han publicat al BOPT en data 11 d’agost de 2021.

Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud per fer les proves, a la seu electrònica amb una instància genèrica adjuntant el currículum, fins al dia 3 de setembre de 2021.

Llistat provisional d'admesos operari de residus

 

 

Resultat proves borsa