Educació i sostenibilitat

Educació i sostenibilitat

L'educació i la conscienciació a la població sobre els problemes territorials i ambientals, així com la divulgació de material informatiu són, sens dubte, un element clau per avançar cap a la transició no solament energètica sinó també ecològica.

Des del COPATE es duen a terme diferents iniciatives per avançar cap a aquest objectiu. Entre aquestes destaquen les campanyes, els tallers, les xerrades a Centres d'Educació Primària, a les ràdios i televisions locals...Totes aquestes iniciatives estan encaminades a avançar per construir entre tots una societat més sostenible i un canvi de paradigma energètic.

 

Taller: La Patrulla Watts. L'energia i com podem estalviar-la

Taller que es compon d’unes caixes que simulen habitacions amb els diferents consums d’energia a la casa. Els nens interactuen per veure què passa en cada situació i han d’anotar en una fitxa els consells per estalviar energia en cadascuna d’aquestes situacions. Al final de l'activitat es posa en comú i elaborem un mural de consells per estalviar energia al nostre dia a dia, mural que es queda a l'aula perquè pugueu recordar aquests hàbits quan ho creieu convenient.

  • Durada de l'activitat: 1 h
  • Material que ha de preparar el centre: una cartolina.

Patrulla Watts