El documental 'Water Stories' guanya el premi Climent Ferré del Terres Travel Festival

09/09/2022
Biosphere Reserve
El president del COPATE va lliurar el premi al productor Carlos Pulido

El documental 'Water Stories', dirigit per Paco Ortiz i produït per Carlos Pulido, ha guanyat el Premi Climent Ferré, un dels premis especials del Terres Travel Festival, celebrat a Tortosa i que reuneix produccions audiovisuals que ens descobreixen entorns naturals i que promouen el desenvolupament sostenible. Un guardó que homenatja l'extreballador del COPATE, que va morirel novembre de 2019. "Volem recordar-lo i fer valdre la feina que va fer per aconseguir que les Terres de l'Ebre obtinguéssem el segell de la Reserva de la Biosfera", ha dit el president del COPATE, Xavier Faura, en l'acte de lliurament de premis.

Climent va ser una de les peces clau en la preparació de la candidatura que va permetre que fa gairebé deu anys la Unesco reconegués les Terres de l'Ebre amb la distinció de Reserva de la Biosfera. 

'Water Stories' fa un recorregut des del naixement fins a la desembocadura del Guadalquivir, el riu és el fil documental d'un seguit d'històries relacionades amb l'aigua, la fauna, la flora, les tradicions, l'economia, els esports, la gent, el paisatge, etc.