L'Agència d'Energia del COPATE també ens sumem a la Setmana de l'Energia 2015

18/06/2015
Agència d'Energia
Alumnes d'una escola realizant el taller

L’Agència d’Energia de Terres de l’Ebre del COPATE ha participat en la Setmana de l’Energia 2015, celebrada del 15 al 19 de juny, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. La Setmana de l’Energia és una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

A Catalunya, la Setmana de l'Energia està organitzada per l'institut Català d’Energia, Diputació de Barcelona, Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Girona, Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), Ajuntament de Barcelona, Diputació de Tarragona i Diputació de Lleida.

Així, l’Agència d’Energia, a través de la Diputació de Tarragona i la Diputació de Barcelona, ha realitzat tallers a les escoles dels municipis de Sant Jaume d’Enveja, Amposta i Sant Carles de la Ràpita. A més, es va realitzar un taller dirigit al públic adult, “La factura de la llum, com podem reduir-la?”, on es va ensenyar a interpretar una factura de la llum, com podem saber si la potència que tenim contractada és l’adequada, què podem fer per estalviar energia a casa, entre d’altres consells i recomanacions.