Apunta't a les vetllades culturals de la Biosfera aquest mes de novembre!

Data d'inici
03/11/2023
Data de finalització
30/11/2023

El mes de novembre ve carregat de cultura i gastronomia. Els dijous 09, 16, 23 i 30, el COPATE, juntament amb els Departaments d'Acció Climàtica, Agenda Rural i Alimentació i el de Cultura de la Generalitat de Catalunya, organitzen els sopars de la biosfera en espais emblemàtics de les Terres de l'Ebre amb el títol 'Vetllades de la Biosfera. Gastronomia, patrimoni i art'.

Els sopars es duran a terme en edificis singulars del nostre territori, que podreu visitar i conèixer. Els productes del sopar seran de proximitat i de temporada i seran cuinats per xefs acreditats per la Reserva de la Biosfera. La vetllada serà amenitzada per grups musicals de les Terres de l'Ebre.

El preu per poder gaudir de l'esdeveniment és de 30€. El 50% es destinarà a una causa benèfica a través d'una donació a Metges Solidaris de Catalunya.

1. El primer sopar serà organitzat pel prestigiós xef Albert Guzmán, al Casino Ampostí, i comptarà amb l'actuació musical del grup Aurins (Inscripcions tancades).

2. El segon sopar serà organitzat per Laia Cardona, propietària del restaurant el Caçador, a la Cripta de la Reparació (Tortosa), i amb l'actuació de Terralta Sessions (Inscripcions tancades).

3. El tercer serà liderat per David Mosseguí, del restaurant Sibarites, a Ca Don Joan (Vinebre), amb l'actuació de Maria Mingorance i Pau Ortiz (Inscripcions tancades).

4. I el quart sopar serà gestionat també pel restaurant Sibarites, al Convent de Sant Salvador (Horta de Sant Joan), amb l'actuació d'Accent Ensembles.

  • INSCRIPCIONS
  • PAGAMENT (30€. Indiqueu nom, cognoms, LLOC, i núm. d'assistents. Envieu el justificant a rbte@copate.cat): ES82 2100 0085 7102 0048 1157

Per tant, 4 sopars en 4 espais simbòlics del nostre territori, amb cuina d'autor i de proximitat.

T'ho perdràs?

Vetllades de la Biosfera